ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και η Οβιέδο ζήτησε τον Καρντόνα, δεν αποφάσισε ακόμα η Μπαρτσελόνα

Τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Ισπανία έχουν χτυπήσει την πόρτα της Μπαρτσελόνα και ζήτησαν τον Μαρκ Καρντόνα – τελευταία η Οβιέδο – ωστόσο οι μπλαουγκράνα δεν δείχνουν να βιάζονται για την απόφασή τους για το μέλλον του 22χρονου στράικερ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Καρντόνα είναι παίκτης που βρίσκεται στο μυαλό του Πάκο Ερέρα και προφανώς προέκυψε και από συζητήσεις του Ισπανού τεχνικού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εκτός από την Κάντιθ και την Γρανάδα, προστέθηκε και η Οβιέδο στις ομάδες που θέλουν τον Καρντόνα και τον ζήτησαν από τη Μπαρτσελόνα, η οποία προς το παρόν δεν βιάζεται να αποφασίσει αν θα αφήσει ελεύθερο τον παίκτη ή αν θα του κάνει συμβόλαιο και θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της, δίνοντάς τον δανεικό σε άλλη ομάδα.

Η Οβιέδο έχει βασικό σέντερ φορ τον Τοτσέ (που είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό) και θέλει κι άλλον επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, γι’ αυτό και θα επιμείνει στην απόκτηση του Καρντόνα, τον οποίο φυσικά θα επιθυμούσε στον Άρη και ο Ερέρα.

To Top