Και… κλάααμα στο Εξέβιερ για τον Βεζένκοφ!

Στη Θεσσαλονίκη χαμόγελα, στο Σινσινάτι απογοήτευση και απορίες… Η απόφαση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Άρη χαροποίησε τους πάντες μέσα στην ομάδα, από τη διοίκηση και τη τεχνική ηγεσία μέχρι και τους φιλάθλους, προκάλεσε ωστόσο αντίθετα συναισθήματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, γιατί στο Εξέβιερ τον περίμεναν πως και πως!

Δύο ταξίδια στην Ευρώπη, ένα στην Ελλάδα και ένα στη Λετονία, έκανε ο τεχνικός του Εξέβιερ, Κρις Μακ για να πείσει τον Βεζένκοφ να δεχθεί την υποτροφία. Ο 18χρονος φόργουορντ είχε υπογράψει την υποτροφία (letter of intent) του Εξέβιερ, είχε στο μυαλό του να παίξει μπάσκετ στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αλλά αποφάσισε ότι είναι προτιμότερο να ξεκινήσει άμεσα επαγγελματική καριέρα με την φανέλα του Άρη.

Η είδηση της συμφωνίας του με τους κίτρινους μεταδόθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης του Σινσινάτι, όπως επίσης και από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του πανεπιστημίου του Εξέβιερ! Απογοήτευση ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα για την απώλεια του Βεζένκοφ, γιατί οι περισσότεροι οπαδοί (φοιτητές) του Εξέβιερ παρακολουθούσαν στενά την πορεία του παίκτη στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων…

Ο Κρις Μακ δεν έχει σχολιάσει ακόμα την απόφαση του Βεζένκοφ, γιατί βρίσκεται σε διακοπές.

 

To Top