Και κύπελλα και εμβόλιμες…

Μπορεί να απουσιάζει το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την εβδομάδα, όμως το ενδιαφέρον εξακολουθεί να υφίσταται μιας και θα έχουμε… παρέα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ σε ορισμένες χώρες υπάρχει και το κύπελλο στην μέση.

Οι επιλογές μας θα αφορούν το πρωτάθλημα της Ισπανίας (εμβόλιμη αγωνιστική) και το κύπελλο Γερμανίας το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο γύρο. Αμβούργο – Στουτγάρδη Πριν από λίγα 24ωρα το Αμβούργο είχε επιβληθεί με 6-2 (!) για το πρωτάθλημα της σημερινής του αντιπάλου.

Η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ έπιασε απίθανη απόδοση, με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, σημειώνοντας έξι τέρματα με μόλις 14 τελικές. Από την άλλη, η Στουτγάρδη αποτέλεσε τον σάκο του μποξ, με τον προπονητή της (Τιμ Βάλτερ) να δηλώνει πως το κλίμα δεν επηρεάστηκε από τη συντριβή. Θα είναι διαφορετικό το αποψινό από εκείνο του Σαββάτου. Το σκορ θα μείνει χαμηλά, με την επιλογή του Under 2,5 να ξεπερνάει κατά πολύ τον διπλασιασμό. Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης Δεν μπορεί φέτος εκτός έδρας η Αλαβές, η οποία ηττήθηκε για τέταρτη διαδοχική φορά.

Η συντριβή από την Βιγιαρεάλ (4-1) άρχισε να διαμορφώνεται από το πρώτο τέταρτο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως επί τρία σερί χρόνια έφευγε με το διπλό. Η Ατλέτικο κατάφερε να κερδίσει μετά από καιρό στο γήπεδο της, με σκορ 2-0 της Μπίλμπάο, πιάνοντας σε ορισμένα διαστήματα καλή απόδοση.

Δεν θα έχει καμία σχέση το περυσινό μεταξύ τους (4-0 υπέρ της Ατλέτικο), όμως θεωρούμε πως είναι σε θέση να φύγει με το διπλό (σε συνδυασμό με τα λίγα τέρματα). 2 & Under 2,5 η επιλογή μας.

 

To Top