ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Και λογικό και αναγκαίο να ανοίξει ο Πρίφτης το ροτέισον με Καβάλα

Το αυριανό παιχνίδι με την Καβάλα είναι μια ευκαιρία για τον Δημήτρη Πρίφτη να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, διευρύνοντας το ροτέισον στο ρόστερ του, γιατί αυτό που διαπιστώθηκε μέχρι σήμερα είναι ότι οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο θέλουν λεπτά συμμετοχής για να βρουν ρυθμό.

Ο Θόδωρος Ζάρας είχε μια μαγική βραδιά προχθές, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να προσφέρει. Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς όσο θα βρίσκεται στο παρκέ, τόσο καλύτερος θα γίνεται, αν και εννοείται ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί σωστότερα στον ρόλο του, που είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που είχε μέχρι και πέρσι στην καριέρα του. Ο Τζέικ Κοέν είναι επίσης παίκτης ρυθμού και χρειάζεται λεπτά συμμετοχής, ενώ οι Σπύρος Μούρτος και ο Βασίλης Σίμτσακ είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλές ανάσες και λύσεις.

Είναι και λογικό και αναγκαίο να ανοίξει το ροτέισον ειδικά σε τέτοια παιχνίδια σαν το αυριανό, με ομάδες σαφώς χαμηλότερης ποιότητας και επειδή ακολουθούν δύο δύσκολοι εκτός έδρας αγώνες την επόμενη βδομάδα, με την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα για το Γιούροκαπ και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

To Top