Και Μητρόπουλος στο… τραπέζι, με την μεταγραφολογία να αποπροσανατολίζει!

Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση μεταγραφική τον Ιανουάριο, όμως… Για να το κάνει αυτό υπάρχουν κάποια δεδομένα.

Το πιο βασικό να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα. Χωρίς αυτήν, όλα τα άλλα είναι εκ των ουκ άνευ. Για να την αποκτήσει χρειάζεται ένα ποσό που αν το είχε σήμερα ο Άρης δεν θα ήταν στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται. Ένα ποσό που… τρομάζει και μόνο αν το διαβάσει κάποιος, πού να το… μαζέψει κιόλας. Περιμένει την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου για να… αποδράσει από μια στενά ασφυκτική κατάσταση. Δεν εξαρτάται, λοιπόν, μόνο από τον ίδιον.

Δεύτερο «κρατούμενο», όπως σας έχουμε επισημάνει από τον Σεπτέμβριο ακόμη, ότι ο Άρης μπορεί να κάνει μία μόνο μεταγραφή Έλληνα πάνω από 24 χρόνων και φυσικά απεριόριστες κάτω από τα 24 χρόνια.

Με αυτό το δεδομένο, έχει ξεκινήσει μια προεργασία. Ακούστηκαν ήδη τα ονόματα των Τάτου, Φετφατζίδη, ακόμη και του Ισπανού Λούπε (!), τον οποίο αδυνατεί εκ των πραγμάτων να αποκτήσει ακόμη κι αν ήθελε. Στην λογική αυτή μπήκε στο τραπέζι και η περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό, του 22χρονου μέσου. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία ότι ο Άρης έχει ήδη κάνει σχετική κρούση στον 22χρονο μέσο και τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, καλλιεργείται μια μεταγραφολογία που ενδιαφέρει τον κόσμο, όπως κάθε τέτοια εποχή, αλλά επί της ουσίας αποπροσανατολίζει την ομάδα από την μάχη της επιβίωσης σε διοικητικό επίπεδο.

Για την… ιστορία να θυμίσουμε ότι:

1. Ο Άρης είναι στην 15η θέση, με 11 βαθμούς και αναζητεί απεγνωσμένα οξυγόνο.

2. Δεν έχει διοίκηση ενώ αδυνατεί να βρει παράγοντες για τη διοικούσα ενόψει της εκδίκασης του άρθρου 99 στις 11 Ιανουαρίου.

3. Παραμένει στον αέρα η σύγκλιση γενικής συνέλευσης.

 

To Top