Και νέο σκάνδαλο! Ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα για την επίθεση!

Απίστευτο; Όχι. Αληθινό; Ναι, εάν έχουμε να κάνουμε με πρόσωπα και καταστάσεις σε ό,τι αφορά την πιο ευνοημένη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας. Μπορεί με το σφύριγμα της λήξης, να σημειώθηκε η είσοδος ενός οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος χτύπησε τον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη, Αντώνη Λεπιτσά και τον Γιάννη Γιαννιώτα, αλλά στο φύλλο αγώνα δεν γράφθηκε το παραμικρό!  Πρώτη φορά μήπως ήταν; Toυλάχιστον, ο παρατηρητής… κάτι έγραψε μιλώντας για μεμονωμένο επεισόδιο!

Την ώρα που οι δύο ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, οπαδός του ΠΑΟΚ βρέθηκε -πώς άραγε;- στον πάγκο των κίτρινων και χτύπησε τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Αντώνη Λεπιτσά και τον Γιάννη Γιαννιώτα. Υπήρξε αναστάτωση και ένταση, όπως και ορισμένες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, οι οποίες συνεχίστηκαν και στη φυσούνα. Φυσικά, η απορία όλων ήταν εάν ο Σιδηρόπουλος θα έγραφε όσα έγιναν στο φύλλο αγώνα. Τελικά όλα κουκουλώθηκαν. Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής από τα… Δωδεκάνησα δεν είδε τίποτα.

Ο παρατηρητής του αγώνα έγραψε ότι ήταν… μεμονωμένο περιστατικό! «Στη λήξη συνέβη ένα μεμονωμένο περιστατικό, εισήλθε άγνωστος στο γήπεδο, λάκτισε μέλος της αποστολής του Άρη και αμέσως έφυγε τρέχοντας στη Θύρα 4», ενώ ο Σιδηρόπουλος απέφυγε να γράψει το παραμικρό.

Την ίδια ώρα, από τον ΠΑΟΚ λένε ότι δεν ακούμπησε κανείς δικός τους αντίπαλο παίκτη ή συνοδό στη φυσούνα και υποστηρίζουν ότι ο Γιαννιώτας ίσως γλίστρησε κι έπεσε μόνος του.

Όπως έγινε προφανώς και σε άλλα παιχνίδια, με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, όταν οι αντίπαλοι έπεφταν μόνοι τους. Τελικά, αυτή η Τούμπα πολύ εύκολα (ξε)γλιστράει…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top