Και… ξαφνικά πρόβλημα στην ΑΕΚ με τις ενημερότητες!

Και έτσι… ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα στην ΑΕΚ, που δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μητρόπουλο και Πετρόπουλο! Και έτσι… ξαφνικά ανακαλύφθηκε ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι παίκτες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο “novasports.gr” “πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει στην ΑΕΚ με την έκδοση τόσο της φορολογικής, όσο και της ασφαλιστικής ενημερότητας, με αποτέλεσμα να είναι στην αέρα οι μεταγραφές της. Μέχρι στιγμής και παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης καμία από τις δύο δεν έχει παρθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν και να γίνουν οι μεταγραφές.

Οι παράγοντες της ομάδας έλεγαν πως έχουν τα χρήμματα που απαιτούνται για την ασφαλιστική ενημερότητα, όμως και παρά το γεγονός ότι πέρασε η ημερομηνία καταβολής τους, δεν κατάφεραν να την πάρουν. Το ίδιο ισχύει και για την φορολογική, με την Ενωση πλέον από τη στιγμή που έχασε τη ρύθμιση, να πρέπει να καταβάλει το διπλάσιο ποσό.

Ετσι τόσο ο Πετρόπουλος, όσο και ο Μητρόπουλος δεν έχουν ακόμα δικαίωμα να αγωνιστούν στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας και ουσιαστικά ο Λίνεν δεν μπορεί να τους υπολογίζει για τα πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς τουλάχιστον μέχρι να λυθεί το θέμα”.

 

To Top