Και οι Πελαργοί στην εκδήλωση προς τιμήν του Γκάλη

Παρόντες στο Αλεξάνδρειο θα είναι και οι Πελαργοί! Ο σύνδεσμος φίλων Εθνικής ομάδας μπάσκετ που έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, δεν θα μπορούσε να λείψει από την εκδήλωση προς την τιμή του Νίκου Γκάλη στις 7 Μαϊου.

Η ανακοίνωση των Πελαργών: «Έπειτα από πρωτοβουλία του ΔΣ, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα στην πρόσφατη ΓΣ του Συνδέσμου, αποφασίστηκε η οργανωμένη παρουσία των Πελαργών στο διεθνή αγώνα καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Νίκου Γκάλη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το βράδυ της 7ης Μαΐου, Τρίτης ημέρας του Πάσχα, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης και οι Πελαργοί θα παραβρεθούν σε αυτήν όπως και πριν από 6 χρόνια στη Μαδρίτη κατά την είσοδο του μεγάλου καλαθοσφαιριστή στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame.

Η κερκίδα των Πελαργών θα οργανωθεί στη θύρα 4 του γηπέδου, όπου το εισιτήριο κοστίζει 20€. Όσοι παραβρεθούν προτείνεται να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα με το λευκό μπλουζάκι του Συνδέσμου.

Οι κρατήσεις γίνονται με την αποστολή μηνύματος στο  [email protected] ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Χάψα Νίκο (αντιπρόεδρο ΔΣ, 6979331189) και Θάνο Μηλούση (μέλος ΔΣ, 6977788121), το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου 2013. Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, θα τηρηθεί αυστηρά η χρονική σειρά των κρατήσεων, με προτεραιότητα για τα μέλη του Συνδέσμου και έπειτα για τους φίλους αυτών».

 

To Top