ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και ο Απόλλων έχει πολλά προβλήματα ενόψει Άρη

Προβλήματα τραυματισμών και απουσιών δεν έχει μόνο ο Άρης, αλλά και ο επόμενος αντίπαλός του, ο Απόλλωνας Πατρών.

Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος “ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα έρθει σήμερα στην Πάτρα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και ενταχθεί στον Απόλλωνα, αλλά θεωρείται δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Αρη χωρίς να αποκλείεται κιόλας. Εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία ίσως να είναι στην 12άδα.

Πολλά βέβαια θα κριθούν από την κατάσταση, φυσική, στην οποία βρίσκεται αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από πέρυσι όταν στις 23 Απριλίου έπαιξε με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α’ φάσης των πλέι-οφ της Α1 Εθνικής μπάσκετ.

Από τότε έχει να παίξει ο «Big Sofo» και μπορεί το προηγούμενο διάστημα να έκανε ατομικές προπονήσεις, αλλά άλλο αυτό και άλλο το πρόγραμμα μιας ομάδας και οι υποχρεώσεις της από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Ομως για τον Κώστα Μέξα ο μεγάλος πονοκέφαλος δεν έχει να κάνει με το πότε θα ενταχθεί στην ομάδα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, αλλά με τους τραυματίες των «μελανόλευκων», που είναι αρκετοί.

Συγκεκριμένα Τσιάρας και Μπάβτσιτς ένιωσαν ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο και είναι εκτός προπονήσεων (πιθανότατα θα μπουν σήμερα στο πρόγραμμα), ενώ η κατάσταση του Κόμπινς που εξακολουθεί να πονάει στον αχίλειο θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

Εκτός είναι και ο Καλινόσκι, ο οποίος δεν έπαιξε στη Ρόδο για να αποφύγει πιθανή θλάση αλλά το σφίξιμο στην γάμπα εξακολουθεί να υφίσταται και θα επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο για κανονική προπόνηση αύριο”.

To Top