ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και ο Βανγκέλι στο… κάδρο

Ο Άρης κινήθηκε για Βύντρα και Σπυρόπουλο, προκειμένου να κλείσει τα τελευταία κενά στην άμυνα, αλλά τα θέματα δεν προχώρησαν και το τελευταίο 24ωρο, κερδίζει έδαφος η περίπτωση ενός παλιού γνώριμου, του Κρίστι Βανγκέλι!

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Ο 30χρονος αμυντικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων από την Άστρα της Ρουμανίας, στην οποία πήρε μεταγραφή πριν λίγο καιρό από την αλβανική Σκεντερμπέου.

Στα υπέρ μιας συμφωνίας με τον Άρη είναι ότι το Κλεάνθης Βικελίδης είναι το «δεύτερο σπίτι» του (έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη), έχει παντρευτεί Θεσσαλονικιά και είναι θετικός να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Προς το παρόν, το μεγάλο εμπόδιο είναι η απόκτηση της ελευθερίας του, για την οποία πιέζει και ο ίδιος την ομάδα της Ρουμανίας.

To Top