ΜΠΑΣΚΕΤ

Και ο Γκάλης στο πλευρό του Γιώργου

Μεγαλώνει η αγκαλιά για τον Γιώργο, ένα παλικάρι που βιώνει τον δικό του Γολγοθά. Και ο Νίκος Γκάλης είναι στο πλευρό του.

O Γιώργος, ένας συνάνθρωπος μας που βιώνει το δικό του δύσβατο Γολγοθά, νιώθει τη ζεστή αγκαλιά της οικογένειας του Άρη…

Μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του Άρη, προσφορά από τον παλαίμαχο της ομάδας Μπάμπη Μουστακίδη, ήταν αρκετή για να τον γεμίσει με δύναμη στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ενώ νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο στην Λάρισα, αλλά κι ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του, πριν λίγες μέρες!

Στο facebook έχει ήδη δημιουργηθεί μια ομάδα με την ονομασία «Βοήθα και συ τον Γιώργο».

Σύμφωνα με το pieriasport.blogspot.gr, η συμπαράσταση μεγαλώνει.

Διαβάστε εδώ:

“Αναφερθήκαμε και πρίν λίγες ημέρες σε δημοσίευμα που ανέφερε τα τέσσερα νέα παιδιά, που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και δίνουν την δική τους καθημερινή μάχη μαζί με τις οικογένειες τους σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα. 

Ανάμεσα σε αυτά και ο Γιώργος Ιωαννίδης απο την Κατερίνη. Μαζί του η Ασπασία που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πα-τέρας της στο Άργος,
ο Άγγελος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ καθάριζε την αυλή του σπιτιού του στην Αθήνα, από γυμνό καλώδιο σε παρακείμενο καθαριστήριο, η Μυρτώ έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης στην Πάρο.

Ανάμεσα στις δράσεις για την υποστήριξη αυτών των παιδιών, το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (19/12), το οποίο δρομολογήθηκε και θα γίνει στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης με τους Βετεράνους της Πιερίας για την ενίσχυση του Γιώργου Ιωαννίδη και της οικογένειας του.

Εκτός αυτού, ήδη μαζεύτηκαν πολλές φανέλες από σπουδαίους αθλητές και ομάδες που θα βγούνε σε δημοπρασία στις 19 και 26/12 μέσω του www.charityidols.gr υπέρ των 4 παιδιών στο animus στην Λάρισα. Τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης και πρωτοχρονιάτικης δημοπρασίας θα διατεθούν σε αυτά τα 4 παιδιά.

Ανάμεσα στους δωρητές ο Γκάλης, ο Σαλπιγγίδης, ο Μαυριάς, ο Μαλεζάς, ο Μυστακίδης, ο Κουλούρης, ο Βέλλιος, ο Σιώπης κ.α. μεγάλα ονόματα της χώρας μας, καθώς και παίκτες μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Όποιος αθλητής, παράγοντας, συλλέκτης κ.α, επιθυμεί να δώσει φανέλα για αυτόν το σκοπό, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με μήνυμα inbox η στο 6943 959 543″.

To Top