ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και ο Σκόρδας με δικηγόρο τον… συγγραφέα Παναγόπουλο ζητάει να μην δοθεί από την ΕΕΑ άδεια στον Άρη

Μετά τους πέντε πρώην ποδοσφαιριστές και του δύο διαμεσολαβητές, που ζητούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Άρη για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ, το ίδιο αίτημα κατέθεσε προς την Επιτροπή και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Μάλιστα ο Σκόρδας αιτείται στην ΕΕΑ να ζητήσει προκειμένου να διερευνηθούν τα οικονομικά στοιχεία του Αφων Καρυπίδη και της Ειρήνης Καρυπίδη, αφήνοντας αιχμές και για τη σχέση του με τη Βέροια.

Όπως είναι γνωστό η ΕΕΑ θα συνεδριάσει την σήμερα Πέμπτη 29/9 για τη χορήγηση πιστοποιητικών στις ΠΑΕ της Φούτμπολ λιγκ.

Το αίτημα του Σκόρδα εξυπηρετεί ο γνωστός δικηγόρος… συγγραφές Γιώργος Παναγόπουλος

«ΠΡΟΣ Την ΕΕΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Του Χαράλαμπου ΣΚΟΡΔΑ ,πρώην Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κατοίκου Θεσσαλονίκης

ΚΑΤΑ

Της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Διετέλεσα επί σειρά ετών Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και εξακολουθώ κατά νόμον να φέρω προσωπική αστική και ποινική ευθύνη για τα τεράστια χρέη που δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις.

Επομένως έχω άμεσο έννομο συμφέρον να ζητήσω από την Επιτροπή σας τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στην νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,γιατί τα αντιπολιτευόμενα πρόσωπα ,που με διαδέχθησαν ,υποβίβασαν εσκεμμένα την ομάδα ,προκειμένου να φορτώσουν σε εμένα κυρίως αλλά και σε άλλα πρόσωπα των διοικήσεων μου (όπως ο κος ΜΑΤΘΑΙΟΥ) όλα τα χρέη , να πάρουν την ομάδα πεντακάθαρη και να την ξανακάνουν ΠΑΕ!

Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη δίκη της 1-9-2014 ,προκειμένου να με εκπαραθυρώσουν από την τότε προσωρινή διοίκηση ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ-ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ-ΑΡΑΒΙΔΗ-ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ κλπ)και ότι για να μπορούν να τους πληρώσουν έπρεπε να ορίσει αυτούς ως προσωρινή διοίκηση (Ειρ. Θεσ. 1253/2014).

Σε αυτή τη δίκη υπογραμμίζω το γεγονός της πρόσθετης παρέμβασης των ποδοσφαιριστών υπέρ εμού ,γιατί ήξεραν ότι αν με ρίξουν, θα υποβίβαζαν την ομάδα και θα έχαναν τα λεφτά τους!

Επειδή τίθενται τεράστια ζητήματα νομιμότητας, όσον αφορά την δόλια χρεωκοπία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,την καταδολίευση των εργαζομένων της ,την παράνομη μη εκκαθάριση και λύση της , την ίδρυση, σύσταση και εγγραφή της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,καθώς και την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της.

Επειδή συγχρόνως τίθεται και ζήτημα έλλειψης business plan,και σύγχυσης μεταξύ ιδιοκτησιακών καθεστώτων ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ , καθώς ο νυν Πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι στέλεχος των εταιρειών ΚΑΡΥΠΙΔΗ , ενώ στερείται οικονομικών δυνατοτήτων να αποκτήσει μόνος του μια ΠΑΕ.

Επειδή τίθεται και ζήτημα φερεγγυότητας των ΑΦΩΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ,καθώς σύμφωνα με φήμες εκδίδονται ανά την επικράτεια αλλεπάλληλες διαταγές πληρωμής κατά των εταιρειών τους (ενδεικτικά αναφέρω την άρτι εκδοθείσα υπ’ αριθμ.4606/2016 Διαταγή Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εντελώς συμπτωματικά υπέπεσε στην αντίληψη του δικηγόρου μου μέσω του δημόσιου βιβλίου των Πρωτοδικείου, όπου δημοσιεύονται οι διαταγές πληρωμής).

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

Α. Να μην χορηγήσετε το πιστοποιητικό στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Β. Να διατάξετε:

Την κα Ειρήνη ΚΑΡΥΠΙΔΗ και τους υπόλοιπους μετόχους να προσκομίσουν στην Επιτροπή σας Δηλώσεις Πόθεν Έσχες και τις φορολογικές δηλώσεις των ιδίων ,αλλά και των εταιρειών των ΑΦΩΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Τους ΑΦΟΥΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ να προσκομίσουν τυχόν εκδοθείσες εναντίον τους διαταγές πληρωμής Την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ Θεσσαλονίκης να προσκομίσει βεβαίωση κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου και σημερινό αντίγραφο κίνησης του λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Αθήνα , 22-9-2016

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ».

To Top