Και ο Τζέιμς προσέφυγε στη FIBA, γράφουν οι Σέρβοι

Ο Ντομινίκ Τζέιμς (η φωτό είναι από το Βελιγράδι) δεν έχει ανακοινωθεί από την Παρτιζάν, έκανε όμως προπόνηση με την ομάδα και θα είναι παρών στο παιχνίδι με την Κρκα, άγνωστο βέβαια αν θα αγωνιστεί, αφού η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί και ακόμα ανήκει στον Άρη. Οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν στείλει και αυτοί το συμβόλαιο του Τζέιμς στην FIBA!

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Σέρβοι υπάρχει εμπλοκή, γιατί έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, ότι η ομάδα δεν πρόκειται να δώσει το “letter of clearance”. Η “Sportski Zurnal” σε απογευματινό ρεπορτάζ ανέφερε πως και ο παίκτης έχει προσφύγει στη FIBA για να δικαιωθεί, υποστηρίζοντας πως είναι απλήρωτος δύο μήνες!

Αυτό δεν ισχύει, γιατί το συμβόλαιό του στον Άρη αναφέρει πως θεωρείται απλήρωτος αν δεν πάρει τα χρήματά του 45 μέρες μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία, κάτι που παραδέχτηκε και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του παίκτη. Ο Τζέιμς ήταν να πάρει χρήματα στις 30 Δεκεμβρίου, είναι “απλήρωτος” μόλις 23 μέρες και έφυγε αδικαιολόγητα. Και φυσικά το ότι πήγε στο Βελιγράδι και κάνει δηλώσεις και συμμετέχει στις προπόνησεις της Παρτιζάν είναι κάτι αρκετά επιβαρυντικό όταν και αν εξεταστεί η υπόθεση στη FIBA.

To Top