Και ο Τσαγκρώνης τον… χαβά του! Προφανώς ήταν σε τελικό άλλου… πλανήτη!

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης ξαναχτύπησε! Επιμένει ότι ο χθεσινός τελικός “παρωδία” ήταν πετυχημένος, μίλησε για αδράνεια της αστυνομίας και τόνισε πως μεγάλη ευθύνη έχουν τα σωματεία και η Πολιτεία αναφορικά με τους συνδέσμους οπαδών και μόνο αν αυτοί διαλυθούν τότε θα επιστρέψει το απόλυτο φίλαθλο πνεύμα στους αγώνες του μπάσκετ.

Προφανώς ήταν σε τελικό άλλου… πλανήτη. Ούτε καν άλλης χώρας, γιατί αυτά που λέει δείχνουν είτε ότι υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου, είτε ότι προσπαθεί να κουκουλώσει τις τεράστιες ενοχές και ευθύνες της ΕΟΚ!

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra 103,3 ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης

Για το ότι παρά την ρητή απαγόρευση υπήρχαν τελικά οπαδοί με διακριτικά στον τελικό; «Πιστεύω ότι εσείς οι δημοσιογράφοι δημιουργείτε το μεγαλύτερο πρόβλημα Ηταν μια προσωρινή αδράνεια της αστυνομίας από ελάχιστους γνωστούς-άγνωστους που άλλαξαν θέση σε κάτι που είχαμε επισημάνει ότι έπρεπε να το είχαμε διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού. Τέλος πάντων υπήρχε μια προσωρινή αδράνεια της αστυνομίας, όμως στη συνέχεια ο τελικός διεξήχθη σε ένα πολύ καλό περιβάλλον, με τους πρωταγωνιστές να είναι στο παρκέ και όχι στις κερκίδες όπως άλλες φορές. Και το σημαντικότερο είναι δεν έχουμε να μετρήσουμε απώλειες. Κάθε χρόνο μετά από ένα τελικό μετρούσαμε σπασμένα καθίσματα και ζημιές οι οποίες γίνονταν στα γήπεδα που γίνονταν οι τελικοί.»

Για τις απειλές του Άρη να μην κατεβεί λόγω της ύπαρξης οργανωμένων του Παναθηναϊκού: «Σας είπα ότι ήταν μια προσωρινή αδράνεια της αστυνομίας. Το σημαντικό ήταν ότι δεν πέρασαν βεγγαλικά. Κάποιοι επιτήδειοι είχαν κρύψει κάποιες φανέλες από μέσα. Εγιναν κάποιες παρεμβάσεις και προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε και από αυτό. Και πιστεύω κάναμε ένα τεράστιο άλμα προς τα μπροστά»

Για το αν ωρίμασαν οι συνθήκες για να δούμε έναν τελικό-διαφήμιση: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς και από την αστυνομία. Εξαρτάται και από τα σωματεία και προπάντων από την Πολιτεία και αν θέλει να διαλύσει τους συνδέσμους. Αν διαλυθούν οι σύνδεσμοι θα δούμε αυτό το παλιό καλό που οι φίλαθλοι πηγαίναμε όλο μαζί και κάναμε και καλαμπούρι. Δυστυχώς αυτοί οι σύνδεσμοι νομίζουν ότι είναι εξουσία και ότι είναι ο 6ος παίκτης. Το να παίζει ο Παναθηναϊκός και να βρίζουν τον Ολυμπιακό και αντίθετα και ο ΠΑΟΚ να βρίζει τον Άρη και όλα αυτά που γίνονται δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Αν δεν σπάσουμε τον πυρήνα αυτό των γεγονότων δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί που θέλουμε. Θυμάστε πολύ καλά στην Αγγλία τι έγινε με την Θάτσερ. Αυτό πρέπει να γίνει κι εδώ.»

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά την wild card της Εθνικής για το Παγκόσμιο:«Μόνο και μόνο από την ανακοίνωση καταλαβαίνεται το ποιος οξύνει τις καταστάσεις και αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα. Η ομοσπονδία έχει γενική συνέλευση, τα μέλη της, απολογείται έρχονται οι ελεγκτές της Δημόσιας διοίκησης, του Υπουργείου οικονομικών, η εφορία και την απάντησή τους θα την πάρουν από εκεί. Δεν μας εξέπληξε εντελώς αυτή η ανακοίνωση καθώς υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό. Η παρουσία της Εθνικής στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό στη συνέχεια κάνει πολύ καλό όχι μόνο στην Εθνική, αλλά και στα σωματεία. Αυτό δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν κάποιοι».

To Top