Και πάλι η Ισπανία στο δρόμο των Νέων

Η κάτοχος του τίτλου, Ισπανία, που απέκλεισε τη Γαλλία στα πέναλτι, θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Νέων στον τελικό της Κυριακής (15/07). Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με την ελληνική ομάδα να γνωρίζει ήττα με 2-1.

Η «ροχίτα», η οποία έχει κερδίσει τους μισούς τίτλους της τελευταίας δεκαετίας στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, προκρίθηκε στον τελικό έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση με τη Γαλλία. Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2 και η παράταση 3-3 (61′, 112′ Ντεουλοφέου, 78′ Αλκάθερ – 26′, 90′ Ουμτιτί, 117′ Πογκμπά), με συνέπεια το παιχνίδι να οδηγηθεί στα πέναλτι, όπου οι Ίβηρες επικράτησαν με 4-2.

Έτσι, το ζευγάρι του τελικού της Κυριακής (15/07), ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Eurosport 2» μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της «Nova», θα είναι Ελλάδα – Ισπανία, όπως και στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Εσθονίας.

Τότε, η ομάδα του Κώστα Τσάνα είχε ηττηθεί 2-1 από την αντίπαλό της, αλλά πολλά άλλαξαν μέσα στις τελευταίες 10 ημέρες για την Εθνική Νέων, που πλέον πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί να κατακτήσει την κορυφή!

To Top