Και πάλι στην ΕΠΟ για τα δελτία των «5», ανοιχτές και οι υποθέσεις Παπαστεριανού, Μπακασέτα

Τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν την Δευτέρα στην ΕΠΟ, με τη στάση της ελληνικής ομοσπονδίας, να μην βγάλει τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη, ενώ υπήρχε φορολογική ενημερότητα και η έγκριση της Σούπερ λίγκας δεν επέτρεψαν τους κίτρινους να έχουν μεγαλύτερη αγωνιστική ισχύ σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Σήμερα οι κίτρινοι αναμένεται να δώσουν την (αυτονόητη) μάχη τους στην ΕΠΟ ώστε να επικυρωθούν (έστω και τώρα) οι μεταγραφές των Μπουγαΐδη, Βλάχου, Κουσίδη, Γουναρίδη, Καμινιώτη.

Αναμένεται λοιπόν, να προχωρήσουν σήμερα στις απαραίτητες διευκρινίσεις από την ΦΑΕ προς την ΕΠΟ προκειμένου η τελευταία να ανάψει το πράσινο φως και να εκδώσει τα δελτία, με την ελπίδα ότι θα γίνουν τα αυτονόητα από πλευράς ΕΠΟ.

Από κει και πέρα είναι ανοιχτό το θέμα της ενίσχυσης του Άρη, με τις περιπτώσεις Μανώλη Παπαστεριανού, Τάσου Μπακασέτα να αποτελούν σημείο αναφοράς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και κάποιος ακόμη παίκτης, ίσως και από την Φούτμπολ λιγκ την οποία γνωρίζει και ο Γιώργος Φοιρός.

To Top