Χωρίς κατηγορία

Και στο βάθος… Κατσικοκέρης για την επίθεση

O Άρης και στα έξι παιχνίδια που έδωσε στο εξωτερικό και σε αυτό του Κλεάνθης Βικελίδης έδειξε ότι πατάει καλά μεσοαμυντικά, αλλά έχει αρκετές αδυναμίες μεσοεπιθετικά και κυρίως επιθετικά.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει ήδη ζητήσει ένα προωθημένο φορ, είδε κασέτες, εξέτασε πολλές περιπτώσεις και ήδη ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια για να βρεθεί ένα ενδεχόμενο κοινό σημείο επαφής με τον Άγγελο Χαριστέα. Την ίδια ώρα, όμως, προκύπτει στο μεταγραφικό πεδίο των κίτρινων σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο απόκτησης του Νίκου Κατσικοκέρη, του επιθετικού του Εργοτέλη, ο οποίος εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του την περσινή σεζόν, σκοράροντας 7 γκολ σε 26 εμφανίσεις με τους Κρητικούς. Μάλιστα, πέρσι τέτοια εποχή τα μέσα ενημέρωσης από την Κρήτη ανέφεραν ότι ο παίκτης ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη…
 Ο Κατσικοκέρης, βάσει νέων ρεπορτάζ από την Κρήτη, από το τέλος του περσινού πρωταθλήματος είχε ενημερώσει τους διοικούντες του Εργοτέλη ότι θα επιθυμούσε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αφού η ομάδα υποβιβάστηκε, καθώς στόχος του είναι να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Στην Αλκμήνης εξετάζεται η προοπτική να αποκτήσει ο Άρης τον Κατσικοκέρη με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Έτσι και ο παίκτης θα παίξει σε ομάδα της Σούπερ λίγκας, ανεβαίνοντας σκαλοπάτια, ερχόμενος στον Άρη, αλλά και ο Εργοτέλης θα αποσκοπεί σε οφέλη αγωνιστικά ή οικονομικά μετά από ένα χρόνο μιας και δεσμεύεται με τους Κρητικούς ως τον Ιούνιο του 2014.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσικοκέρης, που είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου 1988, λογίζεται ως ποδοσφαιριστής κάτω των 24 ετών και δεν δεσμεύει μια από τις δύο εναπομείνασες μεταγραφές που μπορεί να κάνει ο Άρης.

Η υπόθεση χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, εξαρτάται κυρίως από τη θέληση της Κρητικής ομάδας, αλλά και τις πιέσεις που ασκεί ο παίκτης για να φύγει, ενώ και το κασέ του είναι από αυτά που μπορεί να σηκώσει ο σημερινός Άρης.

To Top