Και στο… Ελ Σαλβαδόρ έμαθαν τον Άρη, λόγω Άλβαρες! (video)

Ακόμα και στην τηλεόραση του Ελ Σαλβαδόρ έγινε πρώτο θέμα ο Άρης! Το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Αρτούρο Άλβαρες αποτέλεσε την αφορμή ώστε ο σταθμός «Canal 21» να φιλοξενήσει αναλυτικό ρεπορτάζ, με λεπτομέρειες για τους «κίτρινους» αλλά και για το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του καναλιού παρουσίασε τα δεδομένα γύρω από την πιθανή μεταγραφή του 27χρονου παίκτη στην Ευρώπη, τονίζοντας: «Εδώ και μερικές μέρες υπήρχαν φήμες που έκαναν λόγο για μετακίνηση του Αρτούρο Άλβαρες στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε ότι εξετάζει προτάσεις από την Ισπανία και τη Γερμανία, ενώ ο τηλεπαρουσιαστής Φερνάντο Παλόμο ανέφερε ότι ο παίκτης βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει στον Άρη Θεσσαλονίκης».

Παράλληλα, αναπαρήγαγαν την τοποθέτηση του διεθνή μέσου στο twitter: «Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο».

Οι σχολιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής αναφέρθηκαν εκτενώς στον Άρη, στην ιστορία και τους τίτλους του, καθώς και στην παρουσία του -γνωστού στο Ελ Σαλβαδόρ- Νέρι Καστίγιο στην ομάδα, τον οποίο πάντως χαρακτήρισαν εσφαλμένα ως αρχηγό των «κίτρινων».

Επιπλέον, εξέφρασαν την ευχή να κάνει το «άλμα» για την Ευρώπη ο 27χρονος μέσος και να γίνει ο μόλις τρίτος εκπρόσωπος του Ελ Σαλβαδόρ που θα καταφέρει κάτι τέτοιο, θεωρώντας ότι αυτό θα τον βοηθήσει να αποκτήσει εμπειρίες και να αποδίδει καλύτερα με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Δείτε το υποτιτλισμένο βίντεο, με το ρεπορτάζ του «Canal 21» για τον Αρτούρο Άλβαρες και τον Άρη:
{youtube}a-KRbws8ALU|640|360|1{/youtube}

To Top