Και τρίτη επιλογή μετά τους Τάπια, Λίγιο, κορυφώνεται η αναζήτηση προπονητή

Η… έρευνα αγοράς για τον αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ βρίσκεται από την διοίκηση του Άρη σε πλήρη εξέλιξη. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν οριοθετήσει το πλαίσιο στο οποίο κινούνται καθώς η αναζήτηση επικεντρώνετε σε διαθέσιμους αφενός προπονητές, αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία στη δουλεία τους.

Πέρα από τα ονόματα για τα οποία το PRESSARIS σας έχει ενημερώσει (Τάπια – Λίγιο), στην ατζέντα των διοικούντων υπάρχει ένα ακόμα όνομα το οποίο έχει κερδίσει έδαφος, απασχολεί έντονα και κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη τελική επιλογή.  

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ γίνεται αποδέκτης προτάσεων από διάφορους ατζέντηδες, κυρίως ευρωπαίων προπονητών. Την διαπραγμάτευση έχει αναλάβει εξολοκλήρου ο Γιάννης Κόντης ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε εγρήγορση για να κλείσει το θέμα του τεχνικού. Είναι επίσης δεδομένο ότι η προσπάθεια εστιάζεται σε συγκεκριμένη σχολή, την ισπανική.

Μέσα στις προθέσεις των διοικούντων είναι να κλείσει άμεσα το θέμα και ο νέος προπονητής να έχει μια πρώτη εικόνα για την ομάδα στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Πέμπτη.     

Ανασταλτικό παράγοντα στην αναζήτηση και επιλογή, αποτελούν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας την τελευταία διετία. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και ειδικά ο τρόπος που αναπαράγουν τα ξένα δίκτυα την καθημερινότητα στη πατρίδα μας, κάνει δύσπιστο όποιον καλείται να εργαστεί και να γίνει κομμάτι μιας τέτοιας πραγματικότητας.

To Top