Χωρίς κατηγορία

Και τρίτο… “ημίχρονο” για Κόκε, όλα ανοιχτά και αναμονή της απάντησης του Ισπανού

Από την Τετάρτη ο Άρης κινείται μεταγραφικά σε ρυθμούς… Σέρχιο Κόκε. Η έλευση στη Θεσσαλονίκη του αδελφού του Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας δρομολόγησε δυο “ημίχρονα” συζητήσεων. Όλα είναι ανοιχτά για την επιστροφή του 31χρονου επιθετικού στους κίτρινους.

Ο αδελφός και ατζέντης του Κόκε, μαζί με τον μάνατζερ Μαρκ Σαλιγκρού πάτησαν Θεσσαλονίκη από χθες το απόγευμα, φτάνοντας στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Αμέσως υπήρξε μια πρώτη συνάντηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου έγιναν οι πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις.

Στη συνέχεια, υπήρξε και νέο μπαράζ συζητήσεων στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν οι δυο Ισπανοί.  Η πλευρά Κόκε, πέρα από τα πάγια χρήματα που ζήτησε, έβαλε στο τραπέζι μπόνους συμμετοχών, γκολ κτλ. με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν τα ποσά ακόμη και στο 100% των όσων είχαν ειπωθεί (και προσυμφωνηθεί) τηλεφωνικά!

Από την άλλη πλευρά, οι κίτρινοι ανέβασαν την προσφορά τους στο 50% από την αρχική πρόταση θέλοντας να δείξουν έμπρακτα τη θέλησή τους για τη συνεργασία σε συνδυασμό με τις γενικότερες ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Και από τις νέες αυτές συζητήσεις δόθηκε η αίσθηση στους ανθρώπους του Άρη ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά στη «χρυσή τομή».

Σήμερα θα υπάρξει και το… “τρίτο ημίχρονο” στην υπόθεση Κόκε, όλα είναι ανοιχτά, με τους κίτρινους να είναι σε αναμονής της απάντησης. Όπως έχει σημειωθεί, το θέμα Κόκε θα είναι ρυθμιστής και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.

To Top