Και τυπικά παρελθόν ο Έλσνερ

Ροκ Έλσνερ τέλος και τυπικά! Ο τρίτος ξένος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, έφυγε άδοξα από τους κίτρινους, βαδίζοντας στο δρόμο που χάραξε τόσο ο Ουντότζι, όσο και ο Ιμπέχ!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS των προηγούμενων ημερών, ο Σλοβένος μεσοαμυντικός μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε από τον Άρη.

Ο Σλοβένος δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής ήταν… άφαντος, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του. Ο λόγος; Ο Έλσνερ έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα από τους κίτρινους, είχε μια συζήτηση πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παίρνοντας την υπόσχεση του τότε πρόεδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα μέχρι τις γιορτές.

Η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον Άρη και το γεγονός ότι δεν έχει τακτοποιηθεί το οικονομικό κομμάτι, οδήγησαν τον Έλσνερ στην απόφαση να ενεργοποιήσει έναν όρο του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον οποίο εφόσον έμενε απλήρωτος για συγκεκριμένο διάστημα θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος!

Χθες έπεσαν απλά οι τίτλοι του τέλους με τον Σλοβένο, ο οποίος δεν θα ενισχύσει στη συνέχεια με την παρουσία του την προσπάθεια του Άρη!

To Top