Και τυπικά παρελθόν ο Μιχαλήτσος! «Παραιτούμαι εάν είμαι εγώ το πρόβλημα»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από το πρωί της Πέμπτης. «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα παραιτούμαι» είπε στους παράγοντες του Άρη. Προπόνηση με τους γυμναστές Βλάχο και Γιώρη στο Νέο Ρύσιο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, όπως επισήμανε το PRESSARIS από το βράδυ της Τετάρτης. Ο Μιχαλήτσος μίλησε το πρωί της Πέμπτης με τους ανθρώπους του Άρη, έχοντας πληροφορηθεί τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ταραχώδες συμβούλιο ΠΑΕ και ΚΜΑ.

Η στάση του 56χρονου προπονητή ξεκάθαρη: «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα παραιτούμαι» είπε, ώστε να μην αποτελέσει εμπόδιο στις ενέργειες που δρομολογούνται στην κίτρινη ΠΑΕ, με στόχο την αγωνιστική ανάταση και την ανατροπή της αρνητικής κατάστασης.

Ας μην ξεχνάμε ότι και μετά τον αγώνα με τη Βέροια, ο Μιχαλήτσος στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι: “Αν είναι να βοηθήσει η παραίτηση μου, να φύγω”. Δεν την έθεσε όμως ξεκάθαρα και αυτό φάνηκε και στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Οι εξελίξεις, όμως, κορυφώθηκαν την Τετάρτη.

Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τους διοικούντες του Άρη, οι οποίοι, άλλωστε από την Τετάρτη είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασης, κάνοντας αρκετά τηλεφωνήματα και επαφές με προπονητές, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης.

Tην πρωινή προπόνηση θα την πραγματοποιήσουν οι γυμναστές Νίκος Βλάχος και Γιάννης Γιώρης.

To Top