Και τυπικά χωρίς Τζιμπούρ, ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού

Με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης.

Όπως αναμενόταν, ο Ράφικ Τζιμπούρ αποκλείστηκε από την αποστολή αφού δεν είναι έτοιμος μετά το χτύπημα που αποκόμισε στο ματς με τη Μονπελιέ, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Φουστέρ και Ιμπαγάσα. Επίσης, στην Αθήνα άφησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον εκτός πλάνων Ντιόγκο αλλά και τους ανέτοιμους Φετφατζίδη και Παπάζογλου αλλά και τον Ζαραδούκα για αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Την τελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν τον Άρη, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ τις στημένες φάσεις, ενώ έκαναν και δίτερμα, βελτιώνοντας την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έδιναν διαρκώς οδηγίες στους παίκτες τους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σουτ προς την εστία, φάουλ και εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Νταβίδ Φουστέρ έκαναν θεραπεία. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας, Χρήστο Μουρίκη. Στη «βάση» του επέστρεψε πλέον και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ».

To Top