Και τώρα… η άρση του απαγορευτικού από την FIBA!

Η νίκη και η εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι είναι το καλύτερο τονωτικό για τη διοίκηση, να συνεχίσει την προσπάθειά της με την ίδια επιμονή, ώστε να λύσει άμεσα, μέσα στην βδομάδα, το θέμα του απαγορευτικού των μεταγραφών από την FIBA, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον Βαγγέλη Αλεξανδρή να έχει πλήρες ρόστερ στον επόμενο αγώνα κυπέλλου και μετά…

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι συμφωνίες για τους διακανονισμούς των οφειλών προς τους Γάιο Σκορδίλη και Ιβάν Πάουνιτς. Μόλις συμβεί αυτό, θα σταλούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην FIBA, η οποία λογικά θα δώσει το “πράσινο φως” στην ελληνική ομοσπονδία για να επιτρέψει στους Αμερικανούς του Άρη να αγωνιστούν.

Αν όλα πάνε καλά, οι κίτρινοι ευελπιστούν ότι όλα αυτά θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή και θα προλάβουν οι Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Οράιον Άουτερμπριτζ να τεθούν στην διάθεση του Αλεξανδρή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών ή την Κηφισιά.

Λογικά σε αυτό το παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο, οι κίτρινοι θα έχουν στην διάθεσή τους και τον Μιχάλη Πελεκάνο, αλλά και τον Ζήση Σαρικόπουλο που έχει αποθεραπευτεί σε μεγάλο ποσοστό από τον τραυματισμό του.

 

To Top