ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα η… ώρα να προχωρήσει ο σχεδιασμός του Άρη της νέας σεζόν!

Η νέα παράταση από το CAS μέχρι τις 8 Ιουλίου, μπορεί να αποτέλεσε ένα ακόμη σκωτσέζικο ντους, αλλά επί της ουσίας η ανάγνωση όλων είναι ότι θα πραγματοποιήσει κανονικά μεταγραφές ο Άρης!

Μια νέα αναβολή, αλλά για την ώρα… ευχάριστη ήρθε χθες από την υπόθεση Ντουρμισάι. Όπως σημειώσαμε και χθες το CAS ενημέρωσε εκ νέου ότι θα αναβάλλει την έκδοση της απόφασης του για τις 8 Ιουλίου, όμως αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο Άρης θα κάνει μεταγραφές για την καλοκαιρινή περίοδο κανονικά.

Από τη στιγμή που η νέα deadline είναι για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει επίσημα την 1η Ιουλίου, οι κιτρινόμαυροι βάζουν σε εφαρμογή τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Κι αυτό γιατί ακόμη και στο σενάριο (το οποίο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες) έκδοσης αρνητικής απόφασης στις 8 Ιουλίου, η ποινή θα εκτελεστεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, δηλαδή τον Ιανουάριο.

Καρυπίδης και Μπούργος είναι σε ανοιχτή γραμμή κι ετοιμάζουν την εφαρμογή των όσων έχουν συζητήσει κι αποφασίσει εδώ και αρκετές ημέρες, ειδικά μετά το ταξίδι που έκανε ο πρώτος στη Μαδρίτη.

To Top