ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και τώρα να σωθεί, ό,τι σώζεται! Οικογένεια Καλαϊτζίδη τέλος, ομάδα επιχειρηματιών προ των πυλών, “μάχη” σε νομικό επίπεδο για την άνοδο

Ο Άρης αλλάζει σελίδα για να σώσει ό,τι σώζεται! Πλέον ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Η κραυγαλέα αποτυχία της οικογένειας Καλαϊτζίδη σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο για την άνοδο της ομάδας από τη Γ΄εθνική στη Football League, προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις. Με τραγική καθυστέρηση…

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης, παύτηκε και τυπικά η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Άλεξ Κάλας και στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στους οποίους χρέωσαν το αγωνιστικό και διοικητικό φιάσκο των τελευταίων μηνών.

Παρά την επιστολή Κάλας για αναβολή της γενικής συνέλευσης, τα μέλη του Άρη αποφάσισαν την αλλαγή σκυτάλης, δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς το «πράσινο φως» στην ομάδα των επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Αρβανιτίδης. Σε πρώτη φάση την “επόμενη μέρα” θα “τρέξει” ο Ερασιτέχνης για τη δικαίωση σε νομικό επίπεδο, ενώ αναλαμβάνει την ευθύνη και για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η πλευρά Αρβανιτίδη ξεκαθάρισε ότι αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε οποιαδήποτε κατηγορία (είτε Γ΄εθνική που είναι σήμερα, είτε Football League εφόσον δικαιωθεί δικαστικά με προσφυγή στο Διαιτητικό δικαστήριο), εφόσον τελεσιδικήσει η προσπάθεια για άνοδο. 

Οσον αφορά το νομικό κομμάτι, αποφασίστηκε οι νομικοί του ΑΣ μαζί με εκείνους της πλευράς των επιχειρηματιών να δρομολογήσουν τις κινήσεις που θα γίνουν ώστε ο Άρης να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για άνοδο του στην Football League μέσω της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ.

Οι ώρες παραμένουν κρίσιμες, πιο δύσκολες από ποτέ, εξαιτίας των εγκληματικών λαθών, της παραγοντικής ανικανότητας και της ολιγωρίας που επέδειξε η οικογένεια του Άρη, την ώρα που κάποιοι απλά εξυπηρετούσαν προσωπικά συμφέροντα!

To Top