Και τώρα, να σώσει ό,τι σώζεται

Στη σκιά της ήττας και του αποκλεισμού πριν τρεις μέρες, ο Άρης, αντιμετωπίζει ξανά στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Όσα κι αν συνέβησαν, όπου κι αν έχει οδηγηθεί η κατάσταση, χρόνος και περιθώρια αντίδρασης, υπάρχουν ακόμη. Ο Άρης έχει μπροστά του έναν ολόκληρο γύρο και αντιμετωπίζει σήμερα (15:00, novasports2, PRESSARIS) την ομάδα, από την οποία φαινομενικά, μπορεί να διεκδικήσει την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ.

Όχι! Ούτε γραφικοί θέλουμε να γίνουμε, ούτε έχουμε πρόθεση να εκνευρίσουμε κανέναν. Όμως αγωνιστικά την περασμένη Πέμπτη, ο Άρης έδειξε ότι στο… χόρτο, δεν είναι χειρότερος από την ομάδα του Δώνη. Μάλιστα, η απόσταση των εννιά βαθμών που χωρίζει Άρη και Ατρόμητο αυτή τη στιγμή, άμεσα σβήνεται. Με ένα διπλό απόψε και νίκη στο εξ αναβολής με τη Λειβαδιά. Όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο κι αν κι εφόσον ο Άρης παίξει σαν Άρης σε όλο το παιχνίδι και δεν ξεχαστεί και… σβήσει, όπως την Πέμπτη.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιάννης Μιχαλήτσος και ο Γιώργος Σεμερτζίδης, προσανατολίζονται σε τρεις ή και τέσσερις αλλαγές, εκ των οποίων οι δύο αναγκαστικές. Ο Βελλίδης θα κάτσει στα γκολπόστ, με τους Καζναφέρη, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ, στην τετράδα άμυνας -αν δεν κάνει ξανά την έκπληξη ο Έλληνας τεχνικός και βάλει τον Ντίκο. Στα χαφ θα παίξουν ο Παπαστεριανός, ο Καπετάνος κι ο Πρίττας, με τους Ουμπίντες δεξιά, Γιαννιώτα αριστερά και Τριανταφυλλάκο, μοναδικό προωθημένο.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, με τους Φατί και Νέτο να είναι πιθανό να μείνουν εκτός 18άδας, λόγω τραυματισμών. Η αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Κατίδης, Γιαννιώτας, Ουμπίντες, Ακόστα, Φατί, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Καπετάνος και Τσουκάνης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, ώστε να φρεσκάρει την ομάδα του. Ο Ιτάνζ θα παίξει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο άμυνας θα επιστρέψει ο Τόμας, δίπλα στον Φυτανίδη. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Σκόνδρας κι αριστερά ο Οικονόμου. Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Τάτο, Μακρή και Γκαρσία, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Καραγκούνης, Μήτρογλου και Επστάιν από δεξιά προς αριστερά.

Οι 21 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού, για την αποστολή του Ατρόμητου, είναι οι εξής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλλας, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μακρής, Επστάιν, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Καραμάνος, Μήτρογλου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης του Συνδέσμου Ηρακλείου.

To Top