ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και τώρα ο προπονητής! Οι τρεις επιλογές για την αντικατάσταση Κωστένογλου…

Η συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη, στρέφει πλέον το βλέμμα στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας των “κιτρινόμαυρων”. Νίκος Παπαδόπουλος, Αλέκος Βοσνιάδης και Σάββας Παντελίδης οι τρεις που “παίζουν” δυνατά για την διάδοχη κατάσταση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο, πιθανότατα την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα του καταθέσει επίσημη πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”.

Το ιδανικότερο σενάριο για τον 38χρονο επιχειρηματία, είναι η συνύπαρξη Μυροφορίδη-Παπαδόπουλου στον Άρη, καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν, κάτι που θέλουν και τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Παράλληλα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ, με την καθυστέρηση που παρατηρείται να αφήνει πολλές πιθανότητες στον Άρη.

Εφόσον, όμως, δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές, τότε ο Άρης θα στραφεί στις περιπτώσεις των Αλέκου Βοσνιάδη και Σάββα Παντελίδη.

Με τον πρώτο ο Παύλος Μυροφορίδης εργάστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Σμύρνης την σεζόν 2012/13, πετυχαίνοντας την άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Πολύ καλή άποψη για τον Θεσσαλονικιό προπονητή έχει και ο Θοδωρής Καρυπίδης καθώς έχουν συνεργαστεί στη Βέροια.

To Top