ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα… πλέι οφ! Στο γήπεδο ξανά ο Άρης, όλη η προσοχή στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό

Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης ήταν η χθεσινή, Καθαρά Δευτέρα, για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις.

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενόψει της έναρξης των πλέι οφ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπουν στην “μάχη” των πλέι οφ, έχοντας εξασφαλίσει διαφορά τριών βαθμών από την ΑΕΚ, τεσσάρων από τον ΠΑΟΚ και έξι από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου στο τέλος να τερματίσουν δεύτεροι και να “σφραγίσουν” το ευρωπαϊκό τους “εισιτήριο”.

Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει νεότερα αναφορικά με τις αποθεραπείες των Ματίγια, Ματέο Γκαρσία και Κάτσε, τους οποίους δεν υπολόγιζε στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, με τον ΟΦΗ. Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσει και η βαρύτητα του τραυματισμού του Μήτρογλου.

Εκτός αγώνα, είναι δεδομένα o Σίλβα (τελικά η κίτρινη στον Μάνο… ανακλήθηκε), που συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα. Αντιθέτως, θα επιστρέψει ο Μαντσίνι που για τον ίδιο λόγο δεν έπαιξε με ΟΦΗ, όμως έχει εκτίσει την τιμωρία του.

To Top