ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Και τώρα… Πυλαία με δύο ερωτηματικά

Μετά και το τέλος της άδοξης φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας του, ο Άρης στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο ελληνικό πρωτάθλημα και δη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η νίκη επί της αήττητης για δώδεκα σερί αγώνες Λουκόιλ Λέφσκι έφερε μια μικρή ευφορία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», όμως τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν προκαλούν προβληματισμό ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17.30).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 24χρονος διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από μια θλάση στον τετρακέφαλο, ένας ύπουλος, όπως τον χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Αγγέλου, τραυματισμός. Μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι ο αρχηγός του Άρη έχει ξεκινήσει θεραπείες για να το αντιμετωπίσει, το ίδιο θα κάνει και σήμερα, ενώ αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα.

Το δεύτερο πρόβλημα, ελάσσονος κλίμακας, έχει να κάνει με τον Γκάρι Μπελ, ο οποίος το τελευταίο δεκαήμερο έχει ενοχλήσεις στον δεξί του ώμο. Η κατάσταση του Αμερικανού είναι σαφώς καλύτερη από του Μποχωρίδη, όμως και αυτός, εφόσον αγωνιστεί δε θα βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του.

Αμφότεροι απουσίασαν από το χθεσινό παιχνίδι προκειμένου να προστατευτούν και πλέον μαζί με το ιατρικό τιμ του Άρη κάνουν… αγώνα δρόμου για να προλάβουν να αγωνιστούν την Κυριακή σε ακόμα έναν απαιτητικό αγώνα με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Η επιθυμία τους να παίξουν στο ντέρμπι είναι μεγάλη, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία της κατάστασής τους…

To Top