ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και τώρα… τρέχουμε! Φιλική ήττα (1-0) από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη

Απολύτως δικαιολογημένα ανέτοιμος και ασύνδετος ο Άρης ηττήθηκε στο πρώτο (!) του φιλικό για φέτος από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, δείχνοντας ότι πρέπει πλέον να ανεβάσει στροφές και να δώσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι αγωνιστικά έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 4 Οκτωβρίου, καθώς χάθηκε υπερπολύτιμος χρόνος το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην επιστροφή του στον πάγκο του Άρη, παρέταξε την ομάδα με 4-4-2. Στην εστία επέλεξε τον Τζινάρ, δεξιά αγωνίστηκε ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Τσουμάνης και στο κέντρο της άμυνας οι Σαμαράς και Ραούλ Μπράβο. Στα χαφ το παιχνίδι ξεκίνησαν οι Μελισσάς και Καζναφέρης, ενώ στις πτέρυγες οι Πόι (δεξιά) και Ν΄Λουντούλου (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Παυλίδης με τον Τάτο σε πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω του.

Οι μοναδικες αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος από τον Άρη, ήταν με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τάτο, που απείλησε δις στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης χωρίς να βρει στόχο. Ήταν εμφανής η προσπάθεια των παικτών του Άρη να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές δεν άλλαξαν και τόσο την εικόνα της αναμέτρησης με τον Άρη να δέχεται γκολ μετά από μία αδράνεια στην άμυνα του στο 71΄, με τον Κριπηντήρη να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Προηγήθηακν δύο καλά, αλλά άστοχα σουτ των Τάτου και Ντούνη. Στις καθυστερήσεις ο Καπνίδης, που πήρε τη θέση του Πόι κέρδισε πέναλτι. Ο Τάτος νικήθηκε από τον Πουρή και στην επαναφορά ο Καζναφέρης έστειλε την μπάλα αουτ με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Άρης (N. Aναστόπουλος): Tζινάρ (60΄Φυσέκης), Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Μελισσάς (46΄Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι (80΄Καπνίδης), Παυλίδης (46΄Ντούνης), Τάτος

To Top