ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και τώρα… τρέχουμε! Αγώνας δρόμου για την ολοκλήρωση των συμφωνιών, στην πρώτη γραμμή Γκρέι και Μαζικού

Ο Άρης επιχειρεί μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσει τα κενά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γεμίσει το ρόστερ του, από τη στιγμή που έγιναν μαζικές αποχωρήσεις παικτών και η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Μετά τον Πίρσμαν αναμένεται μέχρι αύριο να ανακοινωθεί και ο Ντιόπ.

Όπως τόνιζαν με έμφαση στην Αλκμήνης ένας είναι ο στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη: μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλουν να έχουν κλείσει τα κομβικά κενά του ρόστερ της ομάδας, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των συμφωνιών που είναι ήδη στα σκαριά. Κι αυτό απαιτεί στοχευμένες κινήσεις και καίριες για να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος.

Έχουμε σημειώσει ότι δυο περιπτώσεις ξεχώρισαν: αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν οι Αντρέ Γκρέι για την επίθεση και Μπράντλεϊ Μαζικού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Είναι δυο περιπτώσεις που ξεχωρίζουν και αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία, ενώ πάντα είναι στο κάδρο οι Λοβέρα, Καμάτσο, Αϊχάδο.

Συνολικά αναμένεται να γίνουν τέσσερις με πέντε προσθήκες μέχρι το Σάββατο, ώστε να μπει απρόσκοπτα η ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία και φυσικά πριν από τα δυο παιχνίδια με την Γκόμελ για την Ευρώπη.

To Top