ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Και τώρα… όλοι Παλέ την Κυριακή!

Και τώρα το Περιστέρι. Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή το νεοφώτιστο, αήττητο Περιστέρι, που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και ευελπιστούν όλοι μέσα στην ομάδα με την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα, ένα κατάμεστο Παλέ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ένα Παλέ που ακόμα δεν έχει γεμίσει φέτος και είναι αυτό που συζητούν οι παίκτες του Άρη στα αποδυτήρια. Όχι με παράπονο, αλλά με προσμονή, γιατί ξέρουν – όπως είπε και ο αρχηγός Λευτέρης Μποχωρίδης προχθές – ότι θα πρέπει μέσα από τις εμφανίσεις τους, να τον κερδίσουν. Ανυπομονούν όλοι να νιώσουν τι εστί “καυτό” Παλέ!

Ακόμα κι αυτοί που το έχουν ξαναζήσει και το έχουν ήδη βιώσει, το θέλουν σαν τρελοί, πόσο μάλλον οι Αμερικανοί, που πρωτίστως γι’ αυτό επέλεξαν τον Άρη!

Δεν μπορεί ποτέ κανείς να υποχρεώσει κάποιον να πάει στο γήπεδο. Ο κάθε φίλαθλος έχει την κρίση του, έχει την άποψή του και την επιθυμία του να πάει ή να μην πάει στο γήπεδο. Είναι προσωπικό θέμα του καθενός.

Είναι όμως και ανάγκη γι’ αυτήν την ομάδα να παίξει φέτος σε γεμάτο Παλέ, να νιώσει την ώθηση που δίνει αυτός ο κόσμος σε αυτό το γήπεδο και η ευκαιρία της Κυριακής για ένα κατάμεστο γήπεδο δεν πρέπει να χαθεί.

To Top