Και χωρίς δημοσιογράφους το Ίντερ – Λουντογκόρετς!

Ο αγώνας μεταξύ της Ίντερ και της Λουντογκόρετς για τους “32” δεν θα διεξαχθεί απλά χωρίς κόσμο αλλά δίχως και την παρουσία δημοσιογράφων, ελέω του φόβου για την εξάπλωση του κοροναϊού.

Ο κοροναϊός έχει απλώσει τα πλοκάμια του και έχει σκεπάσει όλη την Ιταλία (11 οι θάνατοι μέχρι στιγμής και εκατοντάδες τα κρούσματα) και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από αυτή τη λαίλαπα.

Έτσι, μετά από την ακύρωση πάρα πολλών αθλητικών γεγονότων το περασμένο Σαββατοκύριακο, μεταξύ των οποίων και τεσσάρων αγώνων για την Serie A, η έξαρση του φαινομένου ανάγκασε την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πάρει την απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα της Ίντερ με την Λουντογκόρετς το βράδυ της Πέμπτης, για τους τους “32” του Europa League, χωρίς θεατές.

Πέρα όμως από την απουσία των φιλάθλων από τις εξέδρες του “Τζουζέπε Μεάτσα”, θα λείπουν και οι δημοσιογράφοι, με την UEFA να παίρνει την απόφαση -μαζί με τις δύο ομάδες- να αποκλείσει τους δημοσιογράφους από το γήπεδο υπό το φόβο του κοροναϊού και να επιτρέψει την είσοδο μόνο στους καμεραμέν.

Επιπλέον, όπως επισημαίνει στο ρεπορτάζ της η “Gazzetta dello Sport”, εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του Τύπου, δεν θα γίνουν συνεντεύξεις Τύπου είτε πριν είτε μετά τον αγώνα.

To Top