Κακά για Μέσι: «Θα ήταν ο καλύτερος στον κόσμο, σε οποιαδήποτε ομάδα»

Ο Κακά δυσκολεύεται να φανταστεί τον Λιονέλ Μέσι σε άλλη ομάδα πλην της Μπάρτσα, αλλά είναι σίγουρος πώς ο Αργεντίνος θα έφερνε εις πέρας κάθε πρόκληση, παραμένοντας ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.  

Η ιδέα της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ερίκ Αμπιντάλ. Αμέσως κυκλοφόρησαν φήμες, δημοσιεύματα, διεξήχθησαν ψηφορορίες για τον επόμενο πιθανό σταθμό του, όμως, στο μυαλό των περισσότερων δεν χωρά άλλη εμφάνιση στο κορμί του Αργεντίνου, εκτός από εκείνη με τα Μπλαουγκράνα.

Η άποψη αυτή εκφράζει και τον Κακά, ο οποίος μίλησε επί του θέματος και χαρακτήρισε δύσκολο να φανταστεί κανείς τον Μέσι σε άλλη ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, βρήκε λογική σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση του «Λίο», ώστε να βρει νέο κίνητρο και να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, ανεξαρτήτως συλλόγου στον οποίον αγωνίζεται.

«Είναι δύσκολο να τον δω να παίζει σε άλλον σύλλογο. Όμως, μπορεί να αισθάνεται “όλα καλά, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή, θα αποκτήσω μια νέα εμπειρία και θα συνεχίσω να είμαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη, σε άλλη ομάδα».

To Top