Κακή εμφάνιση και ήττα για τις κορασίδες

Την ήττα με 1-7 γνώρισαν οι κορασίδες του Άρη από το τμήμα junior Ντίνος Κούης 3.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ αντιμετώπισαν πολλούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια του αγώνα, πράγμα που τις επηρέασε αρκετά και δεν μπόρεσαν να παίξουν έτσι όπως θα ήθελαν.

Οι κίτρινες δεν μπήκαν καλά στον αγώνα και δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ στο 5′ και στο 7′ της αναμέτρησης. Άλλα οι κορασίδες του ΑΡΗ μας μείωσαν το σκορ σε 2-1 στο 10′ της αναμέτρησης,με ένα ωραίο και σπάνιο γκολ, με απευθείας βολέ από την τερματοφύλακα την Χριστιάνα Βήκα.

Η συνέχεια του αγώνα όμως για τις κίτρινες δεν ήταν ανάλογη. Έτσι οι κίτρινες δέχτηκαν άλλα τρία γκολ στο 12′,στο 20′ και στο 22′ της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια οι κίτρινες από το 23′ της αναμέτρησης μέχρι το 30′ της αναμέτρησης παίζουν με 8 ποδοσφαιρίστριες ενώ ο αντίπαλος είχε 9 παίκτες.Αυτό έγινε γιατί η Αθηνά Τσιάτσου ένιωσε ζάλη στο 23′ και δεν αγωνίστηκε άλλο και η Δήμητρα Κρομύδα ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο της στο 23′ και βγήκε εκτός αγώνα.
Ο αντίπαλος στο 31′ έβγαλε έναν παίκτη του,για να είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι και έτσι ο αγώνας παίζεται 8 εναντίον 8 μέχρι το 48′ της αναμέτρησης. Στο τελευταίο χρονικό διάστημα οι κίτρινες θα δεχτούν και άλλα δύο γκολ, στο 35′ και στο 40′.

Οι ατυχίες των κορασίδων του ΑΡΗ είχαν και συνέχεια, έτσι στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα οι κίτρινες έπαιξαν με 6 ποδοσφαιρίστριες εναντίον 8, γιατί τραυματίστηκαν δύο ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα, Παράσχου): Βήκα, Παρούση, Κρομύδα,
Θωμαδάκη, Μουστακλή, Πολυχρονιάδου, Αγαθαγγελίδου, Τσιλιμπή, Τσιάτσου, Κιουρτσή».

To Top