ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κακουλίδης: «Ο Σκουτέρης μας είπε ότι δέχεται πιέσεις από τον ΠΑΟΚ και το γραφείο του Κοντονή»!

O πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης Μιχάλης Κακουλίδης  μίλησε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας του μηνύματος που είχε η φανέλα της ομάδος τους για τη Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε ο πρόεδρος πρωτοδικών, Δημήτρης Σκουτέρης, ο οποίος ελέγχεται για ακόμη μία, πολύ σοβαρή υπόθεση, εκτός από αυτής του να βγει απόφαση υπέρ του ΠΑΟΚ 1 τα ξημερώματα! 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τη φανέλα με το σύνθημα είπε:

Ήταν μια συναισθηματική έκφραση , χωρίς να απειλήσουμε, χωρίς τίποτα, ήταν ένα συναισθηματικό μήνυμα ότι  δεν ξεχνούμε τους προγόνους μας. Αντιμετωπίσαμε τις αντιδράσεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής , το οποίο μέσω της ΕΠΣ Θράκης και τις διασυνδέσεις που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης με μεγάλη ομάδα της Βόρειας Ελλάδα αλλά και το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα κατόρθωσε και μας εξάλειψε από το πρωτάθλημα.

Για τις δικαστικές μάχες:

Κατεβήκαμε 4 φορές σε δικάσιμο της ΕΠΟ, γιατί μας  τιμωρούσαν από εδώ, προσφεύγαμε στη Β’ θμια της ΕΠΟ, πληρώνοντας τσουχτερά παράβολα και στην ΕΠΟ και στους δικηγόρους. Εκεί γνωρίσαμε τον κύριο Σκουτέρη από τον Σεπτέμβριο. Ενώ ο κανονισμός ρητά αναφέρει ότι κάθε εκδίκαση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ σε 7 με 10 μέρες εκδίδει απόφαση. Εμείς προσφύγαμε στις 21 Σεπτεμβρίου για την 1η μας τιμωρία, η ΕΠΣ μας τιμωρούσε συνεχώς, η ΕΠΟ απέρριπτε τις εφέσεις μας χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, η απόφαση βγήκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Έτσι αφού μαζεύτηκαν  όλες οι αποφάσεις μας απέρριψε από το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Η ομάδα μας διαγράφηκε πλήρως από τα μητρώα. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχουμε πάρει το σκεπτικό της απόφασης, καθαρογραμμένο. Διότι, μόνο αν το πάρουμε στα χέρια μας μπορούμε να προσφύγουμε στο Διοικητικό Εφετείο. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να προσφύγουμε. Ο κ. Σκουτέρης έχει λάβει την εν λόγω απόφαση. Τον ενοχλεί ο δικηγόρος μας συχνά από τον Ιανουάριο, αλλά ακόμη περιμένουμε… Η ομάδα μας έχει εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Μάλλον παίζει ρόλο ότι είμαστε ένα μικρό και ασήμαντο σωματείο και κανείς δεν δίνει σημασία, ούτε καν ο κ. Γραμμένος

Για το γεγονός ότι κάποιες ομάδες καπηλεύονται τους Πόντιους είπε:

Αν δούμε τις εμφανίσεις της ΑΕΛ, το δικό μας μήνυμα δεν ήταν τίποτα μπροστά στο δικό τους. Έχω δώσει συνέντευξη Τύπου στο διαδίκτυο όπου αναφέρω τον ΠΑΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά μας τα είπε ο Σκουτέρης ότι πιέζεται από τον ΠΑΟΚ και το γραφείο του Κοντονή.

Για τον Σκουτέρη είπε:

Κατά την ακροαματική διαδικασία μας στήριζε και μας υποστήριζε, λέγοντας ότι δεν γίνεται να τιμωρηθείτε. Ανέβαλε όμως την απόφαση και ενώ εμείς είχαμε τη βεβαιότητα της δικαίωσης ανέβαλε την απόφαση και έβγαλε την απόφαση βράδυ και μας εξαφάνισε. Δεν μπόρεσε να μην υποκύψει στις πιέσεις .

Για τις επόμενες ενέργειες της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ:

Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση και την κοινοποίηση της προς εμάς, ώστε να προσφύγουμε στο τριτοβάθμιο όργανο και στο διοικητικό εφετείο. Το παλεύουμε δεν το παρατάμε.

To Top