Κακός ο Άρης, ήττα με 3-0 στην Πυλαία! Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα!

Εκτός έδρα ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο ΑΡΗΣ από τον Π.Α.Ο.Κ. στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν χωρίς το βασικό τους λίμπερο, τον τραυματία (θλάση στο δικέφαλο) Δημήτρη Γκαρά, απουσία που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο παγωμένο και άδειο γήπεδο της Πυλαίας και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκαν αντάξιοι των περιστάσεων.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από μία λάθος απόφαση του πρώτου διαιτητή Γιώργου Γεωργουλέα, στο 23-21 του πρώτου σετ.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και από την αρχή βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ.

Ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε γρήγορα και εύκολα στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-2) και μέχρι και κάτι παραπάνω από τα μισά του σετ είχε μετατρέψει την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο (21-16). Οι «κιτρινόμαυροι» αφυπνίστηκαν βελτίωσαν την υποδοχή και το σέρβις και μείωσαν σε 22-20 και 23-21. Κάπου εκεί οι διαιτητές ανέλαβαν δράση και άσσος του Απόστολου Αρμενάκη δόθηκε άουτ με αποτέλεσμα το σετ να ολοκληρωθεί με σκορ 25-21 για τον Π.Α.Ο.Κ..

Κεφάλι με την έναρξη του δεύτερου σετ πήρε ο ΑΡΗΣ (2-5) και έφτασε πρώτος στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Η συνέχεια του σετ δεν ήταν η αναμενόμενη η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της ο Π.Α.Ο.Κ. εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία πήρε διαφορά ασφαλείας (14-9, 17-11) και παρά την προσπάθεια του ΑΡΗ να μειώσει (22-18), οι γηπεδούχοι έφτασαν  στο 25-21 και έκαναν το 2-0.

Ξέχασαν να μπουν στο τρίτο σετ οι παίκτες του Βαγγέλη Κουτσονίκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-0 και 8-1 και κατέκτησαν τελικά το σετ με 25-11.

ΑΡΗΣ (Κουτσονίκας): Παπαδημητρίου (λ.), Χαριτωνίδης, Αρμενάκης, Κυριακίδης, Γκόρτσανιουκ, Ντάμποβιτς, Ντίνας, Γάτσης, Ίλιτς, Κουτσονίκας, Χατζηπαραδείσης, Τσοπάνογλου.
Πηγή: www.arisac.gr
To Top