Καλάθης: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ευκαιρία για ένα μετάλλιο»

Ο Νικ Καλάθης υπογράμμισε το καλό κλίμα και τη χημεία που υπάρχει στην Εθνική ομάδα, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε την ευκαιρία διεκδίκησης ενός μεταλλίου για την Ελλάδα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δημούργησε ένα βίντεο με τους πρωταγωνιστές όλων των χωρών να καταθέτουν το δικό τους σχόλιο για την πορεία της διοργάνωσης. Από πλευράς Εθνικής μίλησαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νικ Καλάθης, με τον MVP του ΝΒΑ να προηγείται χρονικά και να επισημαίνει:

«Νομίζω ότι έχουμε ένα γκρουπ παικτών που μπορεί να παίξει φανταστικό μπάσκετ, ένα σύνολο παικτών που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, την οικογένειά μου και πάντα θα έχω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ και να εκπροσωπώ την χώρα μου. Ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό αυτό το καλοκαίρι».

Όσον αφορά το γεγονός πως βρίσκεται συμπαίκτης με τον αδερφό του Θανάση, προσέθεσε: «Είναι απίθανο. Πάντα ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί στην Εθνική ομάδα. Αν του πεις να περάσει μέσα από ένα τοίχο, θα περάσει μέσα από ένα τοίχο. Δεν θα τα παρατήσει ποτέ, δεν θα τα παρατήσει και δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι του κάτω. Θα δώσει πάντα το 100%. Το να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα μαζί με τον αδερφό μου θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα αλλά θα είναι μόνο η αρχή».

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης στην αναφορά του για τον Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα. Άλλαξε πολύ το μπάσκετ! Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στην ομάδα μας και πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν μαζί του και να τον συμπληρώσουν ιδανικά» και κατέληξε: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση ότι θα πάμε μακριά και ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».

To Top