Καλά νέα από τις εξετάσεις! Μπαίνει με την ομάδα, αντίστροφη μέτρηση για Πουλίδο

Την ημέρα του αγώνα με την Καλλιθέα, ο Ρούμπεν Πουλίδο έκανε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Τα καλά νέα από τα όσα είδε ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής προκαλούν δικαιολογημένα μια αισιοδοξία. Ο Ισπανός όπως έδειξαν οι εξετάσεις του ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γαστροκνήμιο και του δόθηκε το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ για να μπει από σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που δεν αισθάνεται άλλο ενοχλήσεις.

Ο Πουλίδο θα δοκιμάσει. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις και πάντα με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να προκληθεί η υποτροπή στον τραυματισμό του, υπάρχει ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Η ουσία είναι ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του, γεγονός που θα δώσει πολύτιμες λύσεις στο κέντρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.
Όπως και να έχει για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Καλλιθέα όπως επίσης και για το ματς με τον Πανιώνιο ο Πουλίδο θα είναι στην διάθεση του προπονητή του ενισχύοντας την… προβληματική άμυνα των «κίτρινων».

To Top