Καλές οι συσκέψεις, οι συζητήσεις και οι προθέσεις, αλλά ο Άρης θέλει λύσεις, έργα, αποτελέσματα από τη διοίκηση!

Ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η βαριά ήττα στη Βέροια μέσα σε κείνα τα λίγα λεπτά των καθυστερήσεων και της καταστροφής έσφιξε περισσότερο τη θηλιά γύρω από το λαιμό του συλλόγου. Απέμειναν έξι αγωνιστικές. Μαθηματικά και ρεαλιστικά, τίποτε δεν χάθηκε. Αρκεί να πάρουν όλοι τα μέτρα τους. Και φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Βέροια σε αυτήν την δύσκολη βραδιά της Δευτέρας, οι άνθρωποι της ΠΑΕ και της ΚΜΑ συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας και συζήτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για την κατάσταση που διαμορφώθηκε.

Τα είπαν, τα συζήτησαν. Αυτό έγινε και την περασμένη βδομάδα και την προπερασμένη και πάει λέγοντας. Καλές οι συσκέψεις και οι συζητήσεις. Καλές οι… ιδέες και οι προθέσεις, όμως, ο Άρης θέλει αποτελεσματικές λύσεις από τη διοίκηση, όσο η θηλιά σφίγγει γύρω από τον λαιμό του συλλόγου.

Ο Άρης, η διοίκησή του πρέπει να βρουν τις λύσεις αυτές για να προστατεύσουν την ομάδα. Τώρα, «χθες»… Πότε περιμένουν και τι άραγε για να γλιτώσει η ομάδα (αυτή η συγκεκριμένων δυνατοτήτων ομάδα) τα χειρότερα; Μέχρι πότε θα αναλώνονται σε εκ των υστέρων αφορισμούς και κραυγές;

Έχουν αναλάβει μια (πράγματι) δύσκολη αποστολή. Δεν έχουν το δικαίωμα να αποτύχουν, με όποιο κόστος, με όποιο μέσο… Σε κανέναν δεν ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες ή το πώς. Όλοι θέλουν ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (!) που δεν είναι άλλο από τη σωτηρία της ομάδας.

To Top