Καλές οι τηλεοπτικές “δίκες”, αλλά στην πράξη είναι… αλλιώς! Ο Παναγόπουλος, το… 44 και η “Βέμπο”!

Ήταν αναμενόμενο, ότι η ΠΑΕ Άρης θα βρει απέναντι της, στη διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99 κάποιους καθ’ έξιν αντίδικους!

Όπως κατέγραψε το ρεπορτάζ του PRESSARIS, παρών στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης΄ήταν πρωί, πρωί  ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τις τηλεοπτικές δίκες για να… κοντράρει τον πλήρη φάκελο των κίτρινων! Ήταν από την πρώτη στιγμή μια ακόμη προσπάθεια. Περισσότερο για να αποδείξει ότι έχει πρόβλημα με τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, παρά για να μπει στην ουσία ενός τόσο σοβαρού θέματος, όπως είναι η εξυγίανση του Άρη .

Ο Παναγόπουλος εκπροσώπησε τους Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία, με μια επιχειρηματολογία παρωχημένη, που ξεκινούσε από το… 44! Όχι από τα χρόνια της… Βέμπο (μέρες που είναι…), αλλά σε ότι αφορά την παλιά υπόθεση των χρεών, κατά την οποία ο Άρης είναι συνεπής επί σειρά ετών, “ματώνοντας” με χιλιάδες ευρώ κι ενώ άλλες ομάδες όπως π.χ. η ΑΕΚ, έχουν ξεχάσει πότε πλήρωσαν για τελευταία φορά!

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Άρης έχει περίπου το 70% των πιστωτών (με δημόσιο και ΙΚΑ) στο πλευρό του. Ο δικηγόρος εξ Αθηνών ορμώμενος είχε συζήτηση λίγων λεπτών με τον Γιώργο Ζελελίδη, δικηγόρο των Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, αλλά και με τον Χρήστο Γρόλλιο.

Το πιο χαρακτηριστικό «πηγαδάκι» ήταν ανάμεσα στον πρόεδρο του Άρη και τον Γιώργο Παναγόπουλο, με τον Ηλιάδη χαμογελαστό, σίγουρο και αισιόδοξο στη συζήτηση που ακολούθησε. Στην ίδια συζήτηση συμμετείχαν και οι Στάθης Τσομίδης, Χρήστος Γρόλλιος, Κώστας Ευθυμιάδης και ο Φίλιππος Χατζηπεντσίδης

Αφού πήρε μια πρώτη “κρυάδα” ακούγοντας τον Ζελελίδη να προτίθεται να παρέμβει υπέρ του Άρη, όπως κι έγινε, στη συνέχεια, απέδειξε ότι “άλλο να αγορεύσεις στις τηλεοπτικές δίκες με φιλικό ‘προεδρείο’, κι άλλο να παρίστασαι στα πραγματικά δικαστήρια”!

Προφανώς σήμερα συνειδητοποίησε ότι οι πραγματικές δίκες είναι πολύ πιο σκληρές και δύσκολες από τις τηλεοπτικές δίκες, όπου φωτίζουν απλά και μόνο τα νομικά «πυροτεχνήματα»!

To Top