Καλές στιγμές, τέσσερα γκολ και ψυχολογική “ένεση” με νίκη-πρόκριση!

Με.. ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πήρε τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην αποδεκατισμένη Καστοριά (4-1) που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μέρος, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα της, Κοκκινίδη.

Σπάνιας ομορφιάς τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα, με τον Άρη να συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα με μία την εμφάνιση.

Ο… συνηθισμένος Άρης στο πρώτο μέρος. Έκλεισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο,αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πολλές τελικές προσπάθειες που δημιούργησε. Καπνίδης στο 25ο λεπτό και Πόι στο 45ο “σπατάλησαν” τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του Άρη. Και στις δύο περιπτώσεις ο πολύ καλός σήμερα Κοκκινίδης, ήταν εξουδετερωμένος, ωστόσο οι παίκτες του Άρη δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Αντιστρόφως ανάλογη η αποτελεσματικότητα των κίτρινων στο δεύτερο ημίχρονο. Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε μόνο που αυτή την φορά “καρποφόρησε” από τα πρώτα λεπτά.

Στο 48ο λεπτό ο Προβατίδης άνοιξε το σκορ, μετά από κεφαλιά του Πόι στο κάθετο δοκάρι του Κοκκινίδη. Το άγχος έφυγε από τις πλάτες των ποδοσφαιριστών του Άρη που με συνοπτικές διαδικασίες στη συνέχεια “κλείδωσαν” την νίκη. Καπνίδης με απίστευτο ανάποδο ψαλιδάκι και Σουνάς με εξαιρετική λόμπα, έγραψαν το 3-0 για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Χιντασέλι στο 86ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Καραθανά, μετά από ολιγωρία της άμυνας του Άρη.

Διαιτητής: Βλιώρας (Λάρισα)

Άρης: Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γκόλιας (46΄Λεμονής), Προβατίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Πόι(70΄Χιντασέλι), Καπνίδης (77΄Ατματσίδης)

Καστοριά: Kοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊραχτάρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης (71΄Τσόπρας), Ντάμζι, Φράγκος, Γανόλης (8΄ Τάσιος), Γιαννουλίδης (60΄Δημητριάδης), Καραθάνας

To Top