Χωρίς κατηγορία

Καλή εικόνα από τους “μικρούς” στο 4-3 (στα πέναλτι) με την Κόμο

Τέτοια εποχή κάθε αγωνιστικό λεπτό είναι πολύτιμο και χρήσιμο για συμπεράσματα. Ο Άρης έχοντας στη σύνθεσή του πολλούς… “μικρούς”  αντιμετώπισε την Κόμο στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά των 45λεπτων και νίκησε με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονικός αγώνας). 

Ο Μάκης Κατσαβάκης στην αρχική ενδεκάδα παρέταξε τους Διούδη (τερματοφύλακα), Παπαζαχαρία, Γιαννίτση (στόπερ), Μαργαρίτη (αριστερό μπακ), Οικονομόπουλο (δεξί μπακ), Νταμαρλή, Σουνά (αμυντικά χαφ), Κατίδη (επιτελικό μέσο), Τσουκάνη (αριστερά στην επίθεση), Αγγελούδη (δεξιά) και Κανούλα (κορυφή).

Είναι γεγονός ότι μετά τα πρώτα 15′ οι νεαροί παίκτες του Άρη έδειξαν μία καλή εικόνα, ενώ ήταν ιδιαίτερα θετική η παρουσία του Γιώργου Κατίδη. Ο 19χρονος μέσος ήταν ο οργανωτής όσων καλών φάσεων έγιναν στο παιχνίδι σε αυτά τα 45′, με πιο χαρακτηριστική τη φάση του στο 26’, όμως στο τετ α τετ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Κόμο.

Υπενθυμίζουμε τη διαδικασία των πέναλτι:

 εκτέλεσαν εύστοχα κατά σειρά οι Αγγελούδης, Νταμαρλής και Παπαζαχαρίας, ο τερματοφύλακας της Κόμο απέκρουσε το πέναλτι του Τσουκάνη, ενώ ο Σουνάς πέτυχε το νικητήριο πέναλτι. Νωρίτερα ο Διούδης απέκρουσε το πέναλτι του Γκότσερ, ενώ ο Τορτεγκρόσα έχασε το τελευταίο πέναλτι της Κόμο.

Σε γενικές γραμμές τα μηνύματα ήταν θετικά. Χρειάζεται πολύ δουλειά σε ομαδικό επίπεδο, αλλά και βελτίωση στα ατομικά τεχνικά χαακτηριστικά των νεαρών παικτών.

Κόμο: Ντούλτζικ (20′ Τσαπρούνο), Πελίτα, Χατάρκο, Απλίτο, Σιανίνο, Πάρτσι, Σαπάνεκ, Βελάρντι, Τορτεκρόσα, Γκοτσέρ, Μπαλντελόνι.

Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Αγγελούδης, Κατίδης, Γιώρης (39’ Κανούλας), Ιγνατίδης (33’ Σουνάς), Μαργαρίτης, Αντωνιάδης, Νταμαρλής, Τσουκάνης.

Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS

To Top