Καλή η κίνηση των εισιτηρίων, ανεβαίνει ο… «κίτρινος πυρετός»

Στη διάθεση του κόσμου του Άρη τέθηκαν από χθες το μεσημέρι τα εισιτήρια της εξαιρετικά κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ. 

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν να αντικρύσουν το απόγευμα της αυριανής ημέρας ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της περισσότερο από ποτέ. Οι οπαδοί των «κίτρινων» έσπευσαν από χθες να αγοράσουν το εισιτήριο τους ούτως ώστε να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Αλκαράθ. Η κίνηση των εισιτηρίων είναι καλή, ο «κίτρινος πυρετός» ανεβαίνει, ομάδα και κόσμος ετοιμάζονται για τον αγώνα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Α.Ε.Κ. την Κυριακή (20/01) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ Άρης αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ? ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες. Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων). Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Αύριο, Σάββατο, το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Παράλληλα οι φίλοι του Άρη μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

To Top