Καλή η κλήρωση, αλλά το μυαλό μας στον Ολυμπιακό!

Καλησπέρα σας!
Ομολογώ πως πρώτη φορά άκουσα τα ονόματα των δύο εκ των τριών αντιπάλων μας. Δεν ξέρω ούτε τους Λιθουανούς της Ρουντούπις, ούτε την ομάδα από την Ολλανδία. Τη Νίμπουρκ την γνωρίζω, είναι καλή ομάδα, άλλωστε έπαιξε προκριματικά Ευρωλίγκας και αποκλείστηκε από την Σαρλερουά.

Είναι καλή η κλήρωση για μας. Είμαστε φαβορί για να περάσουμε, αλλά αυτό που πιστεύω εγώ, θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία αν πούμε σήμερα ότι η κλήρωση ήταν καλή. Πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι στόχος μας να περάσουμε στην επόμενη φάση και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις 15 Νοεμβρίου, όταν και ξεκινάει η διοργάνωση. Πρέπει σαφώς να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια εκτός.

Είναι καλό που θα έχουμε και αυτούς τους αγώνες μεσοβδόμαδα, γιατί είμαι της άποψης ότι μέσα από τους αγώνες βελτιώνεται μια ομάδα και διορθώνει τις αδυναμίες της. Μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος και δείχνεις καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

aris-omadikiΜε το Γιούροκαπ θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα του. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι νοκ άουτ, που σημαίνει ότι πρέπει να μπούμε γερά, να βγάλουμε πάθος και να αφήσουμε την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ότι είναι ομάδα με περισσότερες λύσεις, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Είναι απώλεια ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας, αλλά πρέπει να παίξουμε γι’ αυτούς.

Τεχνικά, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει, άρα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Αυτό θα γίνει μέσα από την άμυνα, άλλωστε αυτό είναι που μας λέει και ο προπονητής μας, ότι τα πάντα από εκεί ξεκινούν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο έναν παίκτη που πρέπει να προσέξουμε, είναι ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Ξεχωρίζω τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που έχει καλό παιχνίδι στην ρακέτα, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη στην περιφέρεια. Θέλουμε να βγάλουμε επιτέλους ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Βλέπω βελτίωση στις προπονήσεις, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να το δείξουμε στα παιχνίδια και η αρχή πρέπει να γίνει αύριο.

To Top