ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλή η… λεζάντα στο κρατικό της Πυλαίας, αλλά ο κόσμος του Άρη περιμένει την ίδια… θέρμη από τον Τζιτζικώστα για την ισονομία

Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των πολιτικών να πηγαίνουν εκεί όπου υπάρχουν φώτα και δημοσιότητα. Συνηθισμένη η πρακτική τους, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας πρωτοτύπησε…

Σήμερα βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, αυτό που χτίστηκε με τα χρήματα όλου του ελληνικού λαού και επί σειρά ετών τροφοδοτήθηκε ακόμη και για τις στοιχειώδεις ανάγκες του (π.χ. πετρέλαιο) από χρήματα του κράτους, ενώ εξυπηρετούσε ένα σωματείο και μια ανώνυμη εταιρία.

Φυσικά δεν μπορεί κανείς να τον κακολογήσει, γιατί ο συμπαθής κατ’ άλλα Περιφερειάρχης επέλεξε να περάσει λίγες ώρες στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας και να δει έναν αγώνα βόλεϊ. Είπαμε… Φωτογραφίες, κάμερες, κόσμος… Λεζάντα, χειροκροτήματα και take five… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Όμως, λειτουργώντας ως Περιφερειάρχης όλης της Κεντρικής Μακεδονίας και των ομάδων της, περιμένουμε να δούμε να επιδεικνύει την ίδια ζέση, την ίδια θέρμη και στα άλλα καυτά θέματα, όπως αυτά εφαρμογής της ισονομίας που απασχολούν τον Άρη τα τελευταία δυο χρόνια. Να αντιδράσει σθεναρά και ουσιαστικά, όταν καταπατούνται νόμοι και κανονισμοί ή ευνοούνται άλλες ομάδες του κέντρου.

Περιμένουμε να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον και να λειτουργήσει υπέρ της ανάπτυξης των ομάδων της πόλης και της περιφέρειας του, μια και δεν αρκεί π.χ. μια επιστολή ή μια τυπική δήλωση. αλλά πραγματική παρέμβαση.

Kαι τότε θα αξίζει το χειροκρότημα… Όπως δείχνουν και οι σημερινές φωτογραφίες…

 

To Top