Καλή η μεταγραφολογία, αλλά υπάρχει και ένα… κομβικό παιχνίδι!

Καλή η μεταγραφολογία και οι διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις και οι φήμες, τα σενάρια, οι επαφές, όμως ο Άρης έχει σε δύο μέρες έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, τον οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσει για να βρει και πάλι την ηρεμία του, που έχει χάσει από το στραπάτσο με την Κηφισιά στο κύπελλο.

Οι παίκτες κλείνουν τα αυτιά τους σε οτιδήποτε πέρα από το μπάσκετ και προετοιμάζονται με απόλυτη συγκέντρωση για τον κυριακάτικο αγώνα στο “Μελίνα Μερκούρη”. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, για καλύψει άμεσα την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, να πετύχει την πρώτη του νίκη και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο πως θα μπορέσει η ομάδα του να φύγει από την Κρήτη με το ροζ φύλλο αγώνα. Έχουν μπει στην άκρη οι περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν ώστε να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι τρεις Αμερικανοί με τη φυγή τους.

Ο Δημήτρης Βεργίνης είναι μια πολύ σημαντική μονάδα που προστίθεται στο (ελληνικό) “οπλοστάσιο” του Έλληνα τεχνικού και θα μπορέσει να αποσυμφορήσει τόσο τον Πάσαλιτς, όσο και τον Καραποστόλου.

 

To Top