Καλή παρουσία των πυγμάχων του Άρη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πολύ καλή παρουσία έχει το τμήμα πυγμαχίας του Άρη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μίκρα από χθες.

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ του ΑΣ Άρη “το τμήμα πυγμαχίας του Άρη συμμετέχει με οχτώ αθλητές από τους οποίους κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα των αγώνων, αγωνίστηκαν τρεις. Συγκεκριμένα, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής, Αλέξης Ζαρντιασβίλι, κέρδισε στα σημεία 24-14 τον Βλάση Αποστολάκη Βλάση από τον Α.Σ Περάματος στα 91 κιλά και προκρίθηκε στα προημιτελικά της κατηγορίας.

Επίσης, οι άλλοι δύο αθλητές, Μιχάλης Ταραράς (75 κιλά) και Ιάκωβος Καραμανλής (69 κιλά) πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά λόγω της μικρής τους εμπειρίας ηττήθηκαν.

Κατά τη σημερινή δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έξι αθλητές του συλλόγου μας θα μπουν στη μάχη, με στόχο την είσοδό τους στα μετάλλια. Αναλυτικά, στα 64 κιλά, ο Οδυσσέας Φιλιππίδης θ΄ αντιμετωπίσει τον Συμεωνίδη (Α.Σ Αίολος) στα 75 κιλά, ο Ιωάννης Παπίκας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξανδρόπουλο (Πυγμή Πατρών) στα 81 κιλά, ο Πέτρος Ταραράς με τον Βοστάνη (Σπάρτακος Βέροιας), ο Γιώργος Παπαδόπουλος Γιώργος με τον Λιμπέρη (Ο.Σ.Φ.Π), ο Ηρακλής Δάμπλιας με τον Κολιό (Π.Α.Ο) και τέλος ο Αλέξης Ζαρντιασβίλι στα 91 κιλά με τον Πανταζή (Κολοσσός Ιωαννίνων)”.

 

 

 

To Top