ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλή χώνεψη! Εκτός τόπου και χρόνου ο Κατσουράνης: “Παίζαμε με Παρί και Μπάγερν”

Αν κάτι χαρακτηρίζει έναν ποδοσφαιριστή ή έναν παράγοντα -όπως νομίζει πως είναι- άξιο είναι η αποδοχή της ανωτερότητας του αντιπάλου.

Ο Κώστας Κατσουράνης ίσως να μας πει καλύτερα τι έγιναν τα χρέη που χαρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Παναχαϊκή και όχι να υπονομεύει τη φετινή προσπάθεια του Άρη, αλλά και του ΟΦΗ. Στην τελική και τι να κάνουμε; ΆΞΙΑ πήραν τα δύο εισιτήρια ανόδου οι δύο ομάδες!

Κι όσον αφορά τον Άρη, Κώστα Κατσουράνη, καμία διαιτησία δεν τον ευνόησε, οπως προπαγανδιστικά θέλεις να περάσεις! Ας έβαζες το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη, εσύ αλλά και η διοίκησή σου, να φτιάχνατε καλύτερη ομάδα! Γιατί και στο Χαριλάου έχασες και στην Πάτρα σου πήρε ο Άρης παλικαρίσια το βαθμό, σε ένα ματς που είχες 6.000 κόσμο για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια. Να λες κι ευχαριστώ στον Άρη, που βγάλατε δέκα φράγκα παραπάνω.

Τι είπε λοιπόν, ο άλλοτε διεθνής παίκτης;

«Πιστεύουμε ακόμα και σήμερα ότι η θέση μας είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Μιλάμε για ομάδα που σε 33 παιχνίδια έκανε 21 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, νούμερα πρωταθλητισμού. Μάλλον είχαμε αντίπαλο τη Μπάγερν και την Παρί Σεν-Ζερμέν, γι’ αυτό και δεν είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις. Κατά τη γνώμη μου φυσικά».

Καλή χώνεψη…!!!

To Top